web-informatie.nl

Online alle informatie over het web

Geef je inrichting body met projectstoffering

Als je een kantoor gaat inrichten moet je daar goed over nadenken. Eén van de meest belangrijke elementen in je inrichting is de projectstoffering. Hierbij denkt iedereen als eerste aan de vloerbedekking, maar ook raamdecoratie hoort daarbij. Denk dan aan gordijnen die er in alle mogelijkheden zijn zoals rolgordijnen, raamverduistering en dat soort zaken. Met projectstoffering leg je als het ware een soort basis voor je verdere inrichting. Voor binnenhuisarchitecten is het dus een essentieel onderdeel van het totale plan. De hoogste tijd om hier wat meer over te vertellen. Lees dit blog dus snel verder als je er meer over te weten wil komen.

Je vloerbedekking als eye catcher

Bij projectstoffering voor de vloer heb je het dus over vloerbedekking. Een interessant element in je inrichting waar je leuke dingen mee kunt doen. Met vloerbedekking is namelijk heel erg veel mogelijk en dat is zakelijk gezien heel interessant. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanbrengen van je logo in de vloerbedekking. Je kunt daarbij onderscheid maken tussen de zachte en de harde vloerbedekking. Voor kantoren kan zachte vloerbedekking een goede optie zijn. Het voordeel daarvan is namelijk dat het een geluidsdempende werking heeft. Binnen de zachte vloerbedekking kun je onderscheid maken tussen het welbekende kamerbrede tapijt. De tapijt stroken en tapijtregels. Ook met zachte vloerbedekking kun je ervoor kiezen om je loge erin te laten aanbrengen. Nadeel van zachte vloerbedekking is dat het veel lastiger is schoon te maken. Als hygiëne een belangrijk onderdeel is van de werkomgeving dan is het geen handige keuze en kun je beter kiezen voor de harde vloerbedekking. Denk daarbij aan de PVC vloeren, linoleum en vinyl. Je hebt dan veel minder stof en kunt er regelmatig met een natte dweil overheen om de vloer goed schoon te houden. Met betrekking tot schoonhouden is dat dus een veel logischere keuze.

Raamdecoratie als projectstoffering

Ook raamdecoratie speelt een belangrijke rol in de inrichting van een kantoor. Niet alleen visueel maar ook praktisch. Dit omdat het als middel dient om niet volop de zon binnen te hebben. Naast de verlichting is het dus een belangrijk element in de lichttoevoer. Ook met betrekking tot de raamdecoratie is er veel keuze. Als je grote raampartijen hebt dan is het waarschijnlijk praktisch om te kiezen voor rolgordijnen of vouwgordijnen. Je kunt deze namelijk in mindere of meerdere maten dichtdoen en daarmee het licht dat via de zon binnenkomt te reguleren.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 web-informatie.nl

Thema door Anders Norén