web-informatie.nl

Online alle informatie over het web

Werkspot: Op naar de volgende klus

Werkspot is een platform voor klussers, aannemers en mensen die een klus willen plaatsen. Het werkt als volgt: Plaats een klus, laat vakmannen reageren op je klus en ten slotte kun je vakmannen vergelijken en kiezen. Ik heb laatst ook een klus geplaatst op dit platform en er werd al snel gereageerd door een aantal vakmannen die mijn klusje wel even wilden klaren. Ik zal je vertellen hoe ik te werk ben gegaan in het kiezen van een vakman en wat voor klus zij voor mij moesten doen.

Te werk!

Ik ben als eerst gaan bepalen wat mijn budget was en of klussers binnen dit budget konden blijven. Goedkoper is in mijn ogen niet leidend. Ik wil liever iets meer betalen voor een goed uitgevoerde klus dan goedkoop en slecht. Goedkoop is duurkoop zeg ik altijd. Maar om een klusser te bepalen heb ik gewacht tot ik vijf reacties had gekregen op mijn klus. Bij elke klusser heb ik een offerte aangevraagd en wat referenties opgevraagd. Ik vind dat je hierbij open moet zijn en twee van de vijf kon mij geen referenties geven. Hierdoor heb ik deze twee klussers niet aangenomen voor mijn klus. De andere drie waren wel zo netjes en hebben mij een aantal referenties gegeven.

Na het checken van de referenties heb ik besloten om één van de drie klussers niet aan te nemen. De referenties waren niet heel erg tevreden over de uitgevoerde klussen en de manier van communiceren. Ten slotte heb ik uit de twee laatst overgebleven klussers een gekozen die iets duurder dan de ander was. De klussen kwamen namelijk meer overeen met de klus die ik wilde laten uitvoeren.

De klus bij werkspot

De klus die de aannemer moest uitvoeren was het aanleggen van een zwembad. Ik ben namelijk sinds kort gaan wonen in een huis met een grote tuin. Ik ben niet zo van het tuinieren, maar wel van het zwemmen. Daarom wil ik graag een zwembad laten plaatsen in mijn achtertuin. Een zwembad lijkt mij perfect voor de komende zomer en hoef ik niet ver te reizen naar een zwembad of strand om een baantje te trekken.

Ben je opzoek naar een klusser die een mooie klus moet uitvoeren om of nabij je huis? Plaats je klus dan op werkspot.nl om snel in contact te komen met vaklui die ervaring hebben met het uitvoeren van verschillende klusjes in, om of nabij het huis.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 web-informatie.nl

Thema door Anders Norén