web-informatie.nl

Online alle informatie over het web

Tijd voor een nieuwe garderobe

Als vrouw zijnde, is het goed om een keer paar jaar je garderobe aan te passen en met de tijd mee te gaan. Mijn zus heeft mij aangespoord om nieuwe kleding te kopen. Ze vond dat ik het te degelijke kleding droeg. Met haar advies ben ik het internet gaan afstruinen naar mijn nieuwe smaak kleding. Ik heb een grotere maat dan de gemiddelde vrouw, dus ik moet extra goed zoeken. Maar gelukkig helpt mijn zus een handje mee. 

De zoektocht begint

Met een heerlijk glas wijn en een kaasje, open ik mijn laptop. Tegenover mij zit mijn zus ook mee te zoeken op haar eigen laptop. Eigenlijk is het een regulier dagje shoppen met mijn zus, maar dan online. Ik wist eigenlijk nog niet zo goed waar ik naar op zoek was. Zijn dat felle kleuren of juist wat grijzere tinten? Ik speel het graag altijd op veilig. Maar mijn zus vind dat ik een keer out of the box moet denken. Ze komt met felle kleuren kleding. Ik weet nog niet zo goed wat ik daarvan vind.

Heb ik dan toch iets gevonden?

Na een lange tijd surfen op het internet, kwam ik eindelijk iets tegen wat mij echt aansprak. Het viel onder de categorie: jurken grote maten en rokken grote maten. Dit was het. Dit is helemaal mijn ding. Zonder twijfel liet ik het meteen aan mijn zus zien. Ze was erg enthousiast. Meteen koos ik een paar leuke jurken en rokken uit en ging naar het winkelmandje. ‘Afrekenen die handel!’ zei ik. Het was niet te geloven, maar de volgende dag had ik het al in huis. Het paste als gegoten en ik hoefde niks terug te sturen. Nu mijn zus mij heeft gezien in mijn nieuwe kleding, gaan we ook voor haar kijken.

Toevallig

De volgende dag gingen we ook voor haar kijken. Mijn zus en ik hebben dezelfde maat. Ik wist al meteen dat we weer terug gingen naar de site waar ik mijn jurken en rokken had gekocht. Toevallig waren ze nu in de aanbieding en mijn zus wist meteen haar slag te slaan. Ook zij heeft meer dan honderd euro uitgegeven. We zijn allebei super blij met onze nieuwe aankopen en kunnen met een gerust hart de zomer trotseren.

Het komt goed uit, want dit jaar is onze reis gepland naar Ibiza. Hier kunnen wij vaak genoeg drie keer per dag van outfit wisselen. Ik denk zelfs dat het niet eens in onze koffers past.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 web-informatie.nl

Thema door Anders Norén